11.9.2024
NOV DELOVNI ČAS. SEDAJ DOPOLDNE ZAČENJAMO ŽE OB 11.00, ZAPIRAMO PA OB 21.00. VSAK DAN STREŽEMO MALICE IN KOSILA OD 11.00 URE DO 15.00 URE. VABLJENI. 8.6.2021
PONOVNO ODPRTI PO REDNEM DELOVNEM ČASU. STREŽEMO TAKO V NOTRANJIH PROSTORIH IN NA TERASI, OB UPOŠTEVANJU NAVODIL NIJZ. OD SREDE DO SOBOTE: 12.00- 22.00 NEDELJE: 12.00- 21.00 VABLJENI. DNEVNA KOSILA IN MALICE OBJAVLJAMO NA NAŠI FACEBOOK STRANI. 11.6.2019
NOV JEDILNI LIST Osvežili smo naš jedilnik. V njem ponujamo sezonske jedi in domače lokalne specialitete. 11.6.2019
NOVO V PONUDBI - "KRUHKI" Gre za različno nadevane zvitke iz testa za pice, ki jih lahko naročite za predjed, glavno jed ali pa kot ’’finger food’’. V eni porciji postrežemo 3 kruhke. Poleg pa lahko naročite omake: tatarsko, načo, paradižnikovo. 4.6.2017
V Nedeljskih novicah je bil v rubriki Na krožniku objavljen članek o zgodovini in ponudbi naše gostilne.
19.12.2016
Objavljamo nekaj jedilnikov, ki so primerni za večje skupine ljudi oz. za zaključene družbe. Najdete jih v razdelku Ponudba za skupine. |
6.4.2015
Če bi radi okusili jedi, ki jih v času Škofjeloškega pasijona nudimo pri nas, povprašajte po Okusih iz Svetega pisma in Okusih loškega podeželja. Med slednjimi lahko pri nas izberete domačo juho z drobnjakovimi štrukeljci, ajdovo kašo s kunčjim ragujem, ob vikendih pa tudi visoško pečenko. Okusi loškega podeželja
Vsak dan iz Okusov svetega pisma nudimo Egipčanski lonec in sladico rozinin parfe. Konec tedna pripravljamo tudi ostale jedi kot so: Salamonov piščanec v orehovi omaki ter Aronove polnjene telečje prsi ali Jakobovo zelenjavo z lečo. Okusi iz Svetega pisma
Nekaj fotografij jedi iz Svetega pisma objavljamo v Galeriji.
Če bi radi okusili jedi, ki jih v času Škofjeloškega pasijona nudimo pri nas, povprašajte po Okusih iz Svetega pisma in Okusih loškega podeželja. Med slednjimi lahko pri nas izberete domačo juho z drobnjakovimi štrukeljci, ajdovo kašo s kunčjim ragujem, ob vikendih pa tudi visoško pečenko. Okusi loškega podeželja
Vsak dan iz Okusov svetega pisma nudimo Egipčanski lonec in sladico rozinin parfe. Konec tedna pripravljamo tudi ostale jedi kot so: Salamonov piščanec v orehovi omaki ter Aronove polnjene telečje prsi ali Jakobovo zelenjavo z lečo. Okusi iz Svetega pisma
Nekaj fotografij jedi iz Svetega pisma objavljamo v Galeriji.
25.3.2015
Pasijonske jedi smo prvič kuhali v naši gostili. Pri nas se je oglasil novinar Primož Knez in o pasijonski kulinariki in njeni pripravi napisal tudi članek v časopisu Dnevnik: Po pasijonu še po potešitev v gostilno
Pasijonske jedi smo prvič kuhali v naši gostili. Pri nas se je oglasil novinar Primož Knez in o pasijonski kulinariki in njeni pripravi napisal tudi članek v časopisu Dnevnik: Po pasijonu še po potešitev v gostilno
Po pasijonu še po potešitev v gostilno | |
File Size: | 254 kb |
File Type: |
21.2.2015
ŠKOFJELOŠKI PASIJON 2015
Še en mesec nas loči do ponovne uprizoritve Škofjeloškega pasijona. Več informacij o njem najdete na povezavi: www.pasijon.si
Tudi naši jedilniki bodo v mesecu marcu in aprilu 2015 pasijonsko obarvani. Pri nas boste lahko v času uprizarjanj Škofjeloškega pasijona poskusili loške postne jedi, Okuse loškega podeželja ali jedi iz Svetega pisma. Jedilnike in posamezne jedi bomo objavili na naši spletni strani.
ŠKOFJELOŠKI PASIJON 2015
Še en mesec nas loči do ponovne uprizoritve Škofjeloškega pasijona. Več informacij o njem najdete na povezavi: www.pasijon.si
Tudi naši jedilniki bodo v mesecu marcu in aprilu 2015 pasijonsko obarvani. Pri nas boste lahko v času uprizarjanj Škofjeloškega pasijona poskusili loške postne jedi, Okuse loškega podeželja ali jedi iz Svetega pisma. Jedilnike in posamezne jedi bomo objavili na naši spletni strani.
7.12.2014
PRAZNIČNI MENIJI:
PRAZNIČNI MENIJI:
2.12.2014
NAŠIH TOP 5 JEDI:
BIRTOVI MEDALJONI goveji medaljoni s pršutom, zelenjavo in sirovimi štruklji
ZAJEC S KAPO fini ragu s pokrovom iz testa, pečeno v pečici
MICIKA filirana postrv ovita okrog listnate zelenjave in pršuta
BUŠI s šparglji in dimljenim sirom nadevan telečji zrezek, pečen v pečici
STARI VRH rezine ramstka s čebulo in sirom, pečene na žaru
NAŠIH TOP 5 JEDI:
BIRTOVI MEDALJONI goveji medaljoni s pršutom, zelenjavo in sirovimi štruklji
ZAJEC S KAPO fini ragu s pokrovom iz testa, pečeno v pečici
MICIKA filirana postrv ovita okrog listnate zelenjave in pršuta
BUŠI s šparglji in dimljenim sirom nadevan telečji zrezek, pečen v pečici
STARI VRH rezine ramstka s čebulo in sirom, pečene na žaru
07.06.2014 V vročih poletnih dneh se priležejo jedi z žara. Od sedaj tudi na našem jedilniku:
15.05.2014 Objavljamo jedilnike Okusov loškega podeželja med katerimi lahko izbirate pri predhodni rezervaciji.
30.10.2013 Pristopili smo k projektu »Okusi loškega podeželja«, ki ga izvaja Razvojna agencija Sora v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Škofja Loka, Društvom za razvoj podeželja Resje in Loško zadrugo ob finančni pomoči Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, nacionalnih sredstev in sredstev občin Škofja Loka, Gorenja vas - Poljane, Železniki in Žiri.
V okviru projekta skušamo obuditi posamezne sezonske jedi, ki so bile včasih na jedilnikih naših babic in dedkov in jih ponuditi domačim in tujim gostom. Jedi so pripravljene po starih receptih, ki so prilagojeni okusom sodobnega časa in temeljijo pretežno na kvalitetnih živilih lokalnega in slovenskega izvora ter so prilagojene danostim posameznih letnih časov.
V okviru projekta skušamo obuditi posamezne sezonske jedi, ki so bile včasih na jedilnikih naših babic in dedkov in jih ponuditi domačim in tujim gostom. Jedi so pripravljene po starih receptih, ki so prilagojeni okusom sodobnega časa in temeljijo pretežno na kvalitetnih živilih lokalnega in slovenskega izvora ter so prilagojene danostim posameznih letnih časov.
30.10.2013 Tekoči jedilnik Okusov loškega podeželja na naših krožnikih: